Access Bars

1-daagse Access Bars Class® Opleiding 

Help jij graag mensen naar een beter leven?

Corinne Vergoten

“Absolute chill out – dat is wat ik heb ervaren tijdens het geven en ontvangen van de Bars. Het zet één en ander in beweging. De techniek werd door Veerle met veel liefde, kennis en vaardigheid aan mij doorgegeven. Deze tool is een meerwaarde en neem ik graag mee in mijn praktijk. En een dank je wel aan Veerle voor de warme ontvangst en de goede babbel.”

Corinne Vergote
creatief therapeute Brugge

Fatiha Attaeb

“Ik volgde de opleiding om een tool in handen te hebben om mijn cliënten nog beter te kunnen helpen. En met succes! Cliënten met angsten, depressie, burn-out of mensen die gewoon een uurtje relaxatie wensen zijn enorm enthousiast over de behandeling. Ook voor kinderen met stress, faalangst , ADHD en dergelijke zijn de Bars echt fantastisch! Als psychotherapeut is dit echt een meerwaarde! Ik sta er nog dagelijks van versteld wat Bars voor mezelf en mijn cliënten kan veranderen!”

Fatiha Attaeb
Praktijk voor psychotherapie De Vlinder

Opleiding mét certificaat

€ 300,00

Het mooie is, iedereen, kan Access Bars ® leren!

Ben jij coach, therapeut, chiropractor, psycholoog of leraar?
Jij helpt mensen heel graag naar een beter leven?
Dan is deze opleiding zeker iets voor jou.

Je leert deze behandeling geven & ontvangen in 1 dag.
Samen ontdekken we de 32 punten op het hoofd, waaronder; heling, geld, seksualiteit, controle, veroudering …
Je activeert deze punten door ze licht aan te raken en de energie te laten stromen.  Dit zorgt ervoor dat je de elektrische spanning van alle overtuigingen, gedachten, ideeën, emoties, beslissingen die je ooit hebt “opgeslagen” los kan laten.
Het ontspant enorm en geeft je het gevoel van rust & ruimte in je hoofd.

Na het voltooien van de Access Bars Class ben je als Access Bars Practitioner meteen gekwalificeerd om in jouw praktijk Bars sessies te geven.

Deze behandeling heeft al duizenden mensen bijgestaan in het veranderen van vele aspecten van hun lichaam en hun leven, zoals slaap, gezondheid, gewicht, relaties, seks, stress en nog veel meer!

In het slechtste geval voelt het alsof je een heerlijke massage hebt gehad, in het béste geval kan je hele leven met gemak veranderen.

“All of Life Comes to Me with Ease, Joy & Glory”

Is niet voor niets de mantra van Access ®

Je gaat naar huis met een magische tool in handen, je certificaat en het officiële handboek van Access Consciousness Bars ®.
Jouw klanten zullen je dankbaar zijn! 

Wil jij graag dit certificaat in handen? Dat kan!
De opleidingen worden gegeven in Lievegem (BE) of in Vrouwenpolder (NL), of bij jou in de praktijk kan ook als jij een behandeltafel hebt. (Afhankelijk van de locatie worden verplaatsingskosten aangerekend.)
Van zodra er 2 deelnemers ingeschreven zijn kan de opleiding doorgaan!

Neem contact met me op om jouw datum te plannen.
  “Ik was al eerder op zoek naar een goede facilitator om een Access Bars® class bij te volgen, en stuurde mijn ‘bestelling’ door naar het universum.
  Enkele dagen later zag ik op jouw facebook pagina het nieuws dat jij ook die opleidingen geeft. We hadden elkaar al eerder ontmoet op een chakra opleiding, dus ik dacht, dit is nu echt mijn moment!
  Vrouwenpolder.
  Toen ik deze plaatsnaam las waar jij onder andere jouw opleidingen geeft, dat deed mijn hart al smelten!
  Ik geniet van het leven en wil van elke dag een avontuur maken, dus ging ik voor een tweedaagse naar Vrouwenpolder!
  Jouw tip om te overnachten bij jullie buren was fantastisch.
  “Nachtje in de Kerk” is echt een heel bijzondere plek om volledig tot rust te komen en je totaal te laten verwennen door de gastheer, gastvrouw en hun lieve zoontje. Een echte aanrader!
  De dag van de opleiding werd ik hartelijk ontvangen door Veerle bij haar thuis, in de veranda met uitzicht op de tuin.
  Alles was tot in de puntjes georganiseerd.
  Van een gezellige tafel om aan te praten, leuke glazen en kopjes, gouden pennen, het lekkere én gezonde middagmaal … tot het afronden van de opleidingsdag.
  Alles straalde jouw innerlijke warmte uit.
  De opleiding zelf vond ik super interessant. Je legt alles heel goed uit, en leerde ons hoe we de Bars optimaal kunnen laten lopen. Je deelde ook tips vanuit je persoonlijke ervaring, wat toch een meerwaarde is van jouw opleiding vind ik.
  We hebben 2 keer de Bars gegeven en 2 keer ontvangen. Ik was helemaal zennn die avond. Natuurlijk had het universum met Marisha als mede leerling, de perfecte oefenpartner op mijn pad gestuurd, dus ook daar ben ik heel dankbaar voor.
  Veerle, ik wil je vanuit mijn hart bedanken voor jouw open, rustgevende en zorgende persoonlijkheid. Blijf wie je bent! Ik zou iedereen aanraden om bij jou een class te volgen en ik wens je nog heel veel succes toe!

  Heel veel warms,
  Sofia Ercolani”

  Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.