Heb je een waardebon? Klik hier om je code in te vullen

Factuurgegevens

Extra informatie

Je bestelling

Product Totaal
Masterclass Scheiden is Rouwen (Tijdelijk aanbod)  × 1 97,00
Subtotaal 97,00
Waardebon: mstrclss50 -50,00 [Verwijderen]
Totaal 47,00 (inclusief 8,16 21% btw)
  • Selecteer je bank

“Deze vrouw heeft me al zoveel waardevolle lessen geleerd, me zoveel inzicht gegeven in oude belemmerende patronen. Ze helpt me om het verleden achter me te laten en vol vertrouwen de toekomst tegemoet te gaan. De sleutel tot succes? ZELFLIEFDE EN ZELFACCEPTATIE. Ook dit komt in haar K.R.A.C.H.T.-methode aan bod. Dank je Veerle de Muynck om me te begeleiden op de weg naar MEZELF!”

Els de Neve

“Als cliënt van deze super lieve, talentvolle, empathische vrouw, kan ik alleen maar beamen dat elk woord dat Veerle hier zegt, écht puur en gemeend is. Ze heeft me op die korte tijd al zo veel op weg geholpen, door haar inzichten, ervaring, expertise en haar op en top menselijkheid en betrokkenheid, dat ik haar aan iedereen zou aanraden die in dit proces zit. Buiten dé persoon, is de door haar ontwikkelde K.R.A.C.HT methode heel effectief.  Daarnaast ontvang ik ook heel veel kracht van de K.R.A.C.H.T.-groep, dit zijn de mensen die deze methode volgen. Gun het vooral jezelf en gun het ook Veerle! Zo Dankbaar.”

Kristine Heyninck

“Ik was eerst zo sceptisch en negatief over de K.R.A.C.H.T.-methode,
omdat ik al zoveel zelf had geprobeerd. Veerle bleef rustig en bleef aan de telefoon hangen.
Daarna ging ik nadenken en dacht: “Weet je wat, ik doe het!” Dit is dé beste keus in mijn leven geweest. Ik heb stap voor stap leren loslaten en accepteren en dat was een bevrijding voor mij.
Heb ook veel over mezelf geleerd waarom ik de juiste partner niet aantrok.

Door de K.R.A.C.H.T.-methode heb ik van mezelf leren houden en dat ik goed ben zoals ik ben. Veerle bedankt dat je geduld met me had en dat je destijds niet ophing haha.”

Ferdi Van Luijk