Masterclass “Scheiden is Rouwen”

5 opgenomen webinars die jou doorheen je verwerkingsproces loodsen.
Zodat jij jouw verdriet onder controle krijgt en ook daadwerkelijk stappen vooruit zet in je leven.

De realiteit is heftig.
Je bent gescheiden.
Het voelt alsof je wereld stilstaat en de toekomst geen zin meer heeft.
Mensen zeggen me vaak:
“Ik overleef ipv dat ik leef.”
De wereld rondom mij draait door, maar de mijne staat letterlijk stil.”

Je kunt het nog maar moeilijk bevatten dat je huwelijk over is, dat je gezin verscheurd is.
Niets wordt ooit nog zoals voorheen.
De scheiding brengt emoties bij jou naar boven die je niet herkent.
Je bent boos, verdrietig en teleurgesteld tegelijkertijd.
“Ik ben mezelf niet meer.”
Zo voelt het vaak, alle gevoel van richting kwijt.

De goedbedoelde adviezen van je omgeving, daar heb je niks aan.
Integendeel, het doet jou beseffen dat precies niemand weet hoe jij je nu écht voelt.

Je vraagt je af of er ooit een dag komt dat jij jouw “nieuwe leven” kunt aanvaarden.

Vlak na mijn scheiding dacht ik zelf ook:
“Voila dit is het, voor mij is het geluk in de liefde niet weggelegd.”
De schrik om alleen te blijven zat er heel erg in.
Op goede dagen hoopte ik uiteraard dat er ooit nog iemand op mijn pad zou komen.
Ik verlangde heel erg naar warmte en geborgenheid, je weet wel, die sterke arm om je heen.

Dat verlangen was zo sterk.
De angst om alleen te zijn was zo groot,
dat ik “geen tijd” had om te verwerken.
Een lieve man dat had ik nodig!
Die zou de leegte die ik voelde wel opvullen.
Een nieuwe relatie dat zou mijn pijn verdoven.

Niet dus!
De éne foute relatie na de andere.
Bestonden er nu echt geen ‘normale’ mannen meer???

Tot die wake up call van mijn dochter dus:
“Mama, komt er ook nog een dag dat je eens niet huilt.”

Pas dan, heb ik mezelf toegestaan om te rouwen.
Pas dan is mijn échte verwerking begonnen.
Het was overduidelijk dat ik een aantal fases van dat verwerkingsproces had overgeslagen.
Wist ik veel, ik dacht dat ik dit wel alleen kon doen.

Inzicht is altijd de 1ste stap naar verandering.
Met de masterclass zal jij wat je nu allemaal voelt én jouw rouwproces beter begrijpen.

Klik op de button en start direct voor  € 97,-

Wat krijg je?

  • voor altijd toegang tot de privé facebook groep Scheiden is Rouwen, zodat jij je
    gezien en gehoord kunt voelen in je rouwproces
  • 5 webinars die je op jouw tempo en zoveel keer als je wilt kunt bekijken
  • het rouwproces omvat 5 fases, 1 webinar per fase dus
  • de mogelijkheid om 24/7 vragen te stellen over jouw rouwproces in de groep
  • sparren met gelijkgestemden, je staat er niet meer alleen voor
  • BONUS: meditatie “Emotie toelaten”

Klik op de button en start direct voor  € 97,-

Wat anderen zeggen over deze Masterclass

Dat scheiden rouwen is kwam bij mij als een opluchting! Er is zoveel meer begrip wanneer jouw partner overlijdt, dan wanneer je uit elkaar gaat. Mensen willen vooral dat je het loslaat, het accepteert en verder gaat. Zo simpel is dat niet! Je moet echt door alle fases van het rouwproces door. Op jouw manier en op jouw tempo. De verschillende webinars hierover gaven mij inzicht, begrip en hoop.”

Cristina de la Parra

Veel mensen scheiden. Helaas staat men in de samenleving daar niet zo bij stil dat hier ook een rouwproces bij hoort!
Ik ben eerlijk. Ik wist ook niet dat het zo’n diepgaand proces met zich meebracht!
Gelukkig kwam ik de 5 webinars tegen op Facebook van Veerle, waarin de fases uiteengezet worden van Elisabeth Kübler-Ross. Deze webinars hebben mij geholpen om mezelf te begrijpen wat ik voelde en waarom …… en een houvast gegeven! Ik ben enorm dankbaar dat deze info op mijn pad is gekomen!”

Miranda van Loon

Toen mijn ex aangaf te willen scheiden wat voor mij binnenkwam als een bom die spontaan ontploft. Ik viel in een gat waar ik niet uitkwam. Pijn, verdriet en geen zin meer in het leven. Zelfzorg, zelfliefde en zelfvertrouwen was er niet. Kwam in een depressie terecht en zag het niet meer zitten allemaal. Iedereen lulde zo makkelijk, laat het los, laat het los. Hoe doe je dat dan? Kon niemand antwoord op geven. Uiteindelijk begonnen aan de krachtmethode en ging er vol voor. Stap voor stap leerde ik loslaten. Toen kwam mijn haat en boosheid, wat voelde dat goed zeg. Geen tranen meer en geen pijn. Dan wordt er gezegd dat het niet goed is om dat te voelen die haat en boosheid. Je hebt er niks aan want de ander boeit het toch niks en gaat ten kostte van je eigen geluk. In je hoofd zit je ex nog steeds en heb je het nog niet aanvaard en volledig losgelaten. Door een film die over haat ging, drong het tot me door dat vergeven beter is dan in haat leven. Heb haar een vergevingsbrief geschreven en haar het allerbeste gewenst, het werkte, kreeg meer rust in mezelf en kon verder met helen en aan mezelf werken met de krachtmethode.

Nu kan ik zeggen dat ik helemaal weer mezelf ben en het geluk in mezelf heb gevonden. Tijdens mijn depressie was ik 11 kilo kwijt, op deze foto ben ik weer mezelf! Zelfverzekerder dan ooit.”

Ferdi van Luijk

Na de masterclass heb jij het knopje van de overlevingsstand uitgeschakeld.
Je laat gecontroleerd de pijn toe ipv op de meest ongepaste momenten in tranen uit te barsten.
Je leeft weer ipv overleven.
Je hebt weer vertrouwen in jezelf, je weet dat je lichaam rouwen aankan.
Je geeft ruimte aan je emoties ipv te vluchten.
Je bent in beweging, je ziet weer licht op het einde van jouw tunnel.
Je begrijpt jezelf zoveel beter in deze situatie en dat geeft rust.

Rust die je nu heel hard nodig hebt!

Geen wachttijd om geholpen te worden.
Je kunt direct starten.

Ik kijk ernaar uit om jou hierbij te helpen,

K.R.A.C.H.T.-groet,

Rouwtherapeut voor gescheiden m/v